Wie zijn wij?

Een team met kalveropfokspecialisten met een grote passie voor kalveren!

Dat zijn de mensen achter Kalfsupport. Allemaal hebben wij een achtergrond met kalveren, de één van jongs af aan en de andere vanaf de opleiding. Maar één ding is zeker: Het kalf staat bij ons centraal! En dat maakt onze werkwijze zo bijzonder. Wij bekijken de opfok vanuit het oogpunt van wat het kalf nodig heeft. 

Wilt u de kalveropfok verbeteren, maar weet u niet hoe? Dat zijn de momenten waarop wij graag in actie komen. Wij komen niet om kritiek te geven. Maar wij willen samen met u het kalveropfokproces stap voor stap doorlopen om het zo te optimaliseren. 

We zijn ervan overtuigd dat met de juiste werkwijze en de juiste producten de kalveropfok binnen elk melkveebedrijf geen ondergeschoven, lastig onderdeel hoeft te zijn, maar juist een mooie start naar productieve melkkoeien.

Samenwerken en kennis delen

Kalfsupport is een platte organisatie, waardoor de lijntjes binnen het bedrijf kort zijn. De medewerkers zijn betrokken en flexibel. We delen onze kennis met elkaar en we ondersteunen elkaar waar nodig, daardoor kunnen wij u advies op maat geven bij uw kalveropfok. 

Met veel enthousiasme en professionaliteit staan we klaar om samen met u uw kalveropfok naar een hoger niveau te brengen!

Maak kennis met het team: