ECOstyle Colosan Kalf 45ml.

terug

Een product dat zeker niet mag ontbreken in uw EHBO-kist is Colosan. Heeft u te maken met oplopers (gasophoping) bij uw kalveren? Geef Colosan, dat geeft verlichting aan de kalveren.  De natuurlijke ingrediënten in Colosan hebben een brede werking op de gehele spijsvertering. Colosan gaat verkrampingen tegen in het maag- en darmkanaal en stopt extreme gistingsprocessen.

✓ Effectief bij oplopers
✓ Krampstillend
✓ Gasafdrijvend

19.75

Beschrijving

Krampstillend en gasafdrijvend
De natuurlijke werkzame stoffen in Colosan beïnvloeden de spijsvertering op vele manieren. Zo verhelpen de essentiële oliën cassiae en venkel maagklachten. Ook remmen de sterk geconcentreerde oliën de groei van gistingsbacteriën en gistingschimmel af. Hierdoor stopt ongecontroleerde en gistende activiteit in de maag en darmen snel. Daarnaast hebben essentiële oliën een positieve invloed op de lever- en gal activiteit. Na het toedienen van ECOstyle Colosan Kalf heeft het kalf vaak dorst,  geef het kalf de mogelijkheid om (liefst lauw) water te drinken. Colosan is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.

Gebruik 
ECOstyle Colosan Kalf wordt geleverd in een flesje met een doseerspuitje waarmee u het onverdund kunt toedienen. Hiermee kunt u het makkelijk in de mond spuiten. Indien nodig kan na 30 minuten tot 2 uur na de eerste dosering nog een dosering ECOstyle Colosan Kalf geven worden.