ECOstyle Diarree QuickFix Compleet 3kg.

terug

ECOstyle Diarree Quickfix compleet 3 kg. is snel en effectief bij kalveren met diarree.

84.52

Beschrijving

De complete aanpak wanneer uw kalf diarree heeft.

Kalverdiarree is een vaak voorkomend probleem. Diarree wordt het meest veroorzaakt door 5 ziekteverwekkers, ook wel de BIG 5 genoemd met onder andere C. parvum. De bacteriën, virussen en parasieten kunnen kalverdiarree veroorzaken op melkveebedrijven. De kans dat de darmwand tijdens diarree, veroorzaakt door de BIG 5 beschadigt, is zeer aanwezig. Wanneer de darmwand beschadigt is, krijgt het kalf minder belangrijke voedingsstoffen binnen. Zeer belangrijk dus om bij diarree te kiezen voor een complete aanpak!

> Snel en effectief bij kalveren met diarree
> Stabiliseert vochthuishouding en brengt de darm tot rust
> Beschermt darmslijmvlies en darmwand tegen ongewenste organismen
> Ondersteunt een goede weerstand
> Voor behoud van een goede eetlust


ECOstyle Diarree QuickFix compleet is rijk aan speciaal geselecteerde immunoglobulinen die de darmwand breed beschermen tegen ongewenste organismen en de weerstand van het kalf ondersteunen? Een effectieve toevoeging voor meerdere soorten van diarree!
Gebruik
ECOstyle Diarree QuickFix compleet bevat alles wat een kalf met diarree nodig heeft. Het zorgt voor een snelle compensatie van het verlies aan elektrolyten bij diarree en ondersteunt de spijsvertering. De kruiden in Diarree QuickFix compleet zijn specifiek gericht op de darmflora en het immuunsysteem van het kalf. ECOstyle Diarree QuickFix compleet is het meest complete dieetvoeder speciaal voor kalveren met een risico op spijsverteringsstoornissen. De toegevoegde Immunoglobulinen beschermen de darmwand tegen ongewenste organismen en ondersteunen de weerstand. De aanbevolen gebruiksduur is een tot zeven dagen.

Voederadvies

Oplossing 50 g Diarree QuickFix compleet  per liter water. Maximale temperatuur water: 40 °C
Dag 1-2 Minimaal 4 liter oplossing* Diarree QuickFix compleet verdelen over 3-4 voerbeurten
Dag 3-5 Minimaal 2 liter oplossing* Diarree QuickFix compleet verdelen over 2-3 voerbeurten

Aanbevolen gebruiksduur: 1 tot 7 dagen

*De oplossing Diarree QuickFix compleet kan ook door de melk gemengd worden (goed mengen). Voeg dan 1 liter water per 50 g Diarree QuickFix compleet  toe of geef water tussen de voerbeurten door.

Wanneer een kalf diarree heeft, verliest het veel elektrolyten. In de QuickFix Compleet zitten elektrolyten die ervoor zorgen dat het kalf weer gaat drinken. Zorg dat er altijd voldoende water aanwezig is!

ECOstyle Diarree QuickFix mag ook in de biologische veehouderij gebruikt worden.