Agita 10 WG 1kg

terug

Agita is een uiterst effectieve middel tegen vliegen met de werkzamestof Thiamethoxam.

63.50

Beschrijving

Agita is een wateroplosbare insecticide op basis van de werkzame stof Thiamethoxam ter bestrijding van volwassen vliegen in dierenverblijven.

  • Effectief strijkmiddel
  • Extra aantrekkelijk
  • Langdurig werkzaam (4-6 weken)
  • Maaggif
  • Werkzame stof: Thiamethoxam 10%

Agita is zeer goed te combineren met Neporex Madendood.

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als insecticide voor de controle van kamervliegen in dierverblijven. Dit middel is uitsluitend beste,d voor professioneel gebruik.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik altijd buiten bereik van kinderen en dieren. Bescherm tegen direkt zonlicht, water en regen.

Agita 10WG is een insecticide voor de controle van kamervliegen. Thiamethoxam werkt met de nicotine acetylcholine receptor op het postsynaptisch membraam, wat leidt tot de dood van de vliegen.

Los per 100 m² vloeroppervlak (wat correspondeert met 200 tot 300 m² muur-plafond oppervlak) 250 gram Agita 10 WG op in 160 ml water. Mix en roer grondig de benodigde hoeveelheid Agita 10 WG door de juiste hoeveelheid lauwwarm water in een aparte bak totdat een strijkbaar mengsel is ontstaan. Bestrijk per 100 m² vloeroppervlak minimaal 20 plaatsen van ongeveer 10 x 30 cm, waar vliegen zich graag bevinden, zoals b.v. warme en zonnige binnenmuren, hokafschedingen, deurstijlen, raamkozijnen, melkleidingen, enz. Indien er onvoldoende oppervlak is om te bestriojken of verkleuring ongewenst is, bestrijk kartonnen strookjes of houten plankjes en hang deze aan het plafond.

Aanbevelingen voor het toedienen
Gebruik de Agita 10 WG oplossing op de dag dat deze is gemengd, het liefts meteen na het klaarmaken. Om een lange werkingsduur te garanderen wordt geadviseerd om geen vuile, hele poreuze of nieuw gewitte muren te behandelen. Niet gebruiken op metaal en glas, hierop hecht het niet. Het middel is drie tot zes weken werkzaam, afhankelijk van de vliegendruk en vervuiling.

Toelatingsnummer
13399 N

 

Andere suggesties…