Wat doen wij?

Kalveropfok: eenvoudig en efficiënt

Kalveren opfokken tot gezonde melkkoeien. Het lijkt zo simpel. Vaak gaat het goed, alleen is er af en toe misschien wat extra aandacht nodig. Iemand die net even anders naar de kalveren kijkt, zodat de opfok nog beter of efficiënter kan. Dat is wat wij doen. Wij adviseren en begeleiden u op het gebied van voeding, gezondheid en verzorging, huisvesting en stalklimaat, hygiëne en managementDit zijn factoren waar u als melkveehouder invloed op heeft, waar u het succes van de kalveropfok mee bepaalt. Daar helpen wij u graag mee. Bij ons staat altijd het kalf centraal én kijken we daarnaast welke werkwijze bij uw bedrijf past.

De werkwijze die bij u en uw kalveren past

Hoe zorgen we ervoor dat u plezierig en efficiënt werkt en de kalveren het ook goed hebben? Wij brengen u terug naar de basis. Bij een persoonlijk bezoek aan uw bedrijf inventariseren wij de huidige situatie en bespreken deze met u. We kijken naar het totale beeld met betrekking tot de kalveropfok (voeding, gezondheid, huisvesting, hygiëne en management). U krijgt een deskundig advies, passend bij uw bedrijfssituatie en doelstellingen. De adviezen kunt u direct toepassen in de praktijk. Natuurlijk komen we regelmatig bij u terug om samen met u te zorgen voor een goede kalveropfok!

Zijn er kosten aan het advies verbonden?

Nee, wij rekenen geen kosten voor het advies en begeleiding met betrekking tot de kalveropfok. De enige voorwaarde die wij stellen is dat u de benodigde producten voor de opfok van uw kalveren bij ons afneemt.

Welke producten heeft Kalfsupport voor de kalveropfok?

Van ventilatie tot nieuwbouwplannen

Heeft u vragen over de ventilatie in de stal of hebben de kalveren gezondheidsklachten door verkeerde ventilatie? Wij kunnen dit onderzoeken. Nieuw- of verbouwplannen? Wij kunnen u ook in het totale plan begeleiden. 

Kennis delen

Wij zijn constant bezig met vernieuwing en innovatie en dit delen wij graag met u! We schrijven leuke en interessante kennisblogs op www.kalfshop.nl. Ook verzorgen wij presentaties of workshops met betrekking tot het verbeteren van de kalveropfok. Dit kan natuurlijk ook online. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.