Wat doen wij

Als onafhankelijk klankbord of als kritisch sparringpartner helpen wij u graag met het professionaliseren en optimaliseren van uw kalveropfok. Daarin staat bij ons altijd het kalf centraal. Want ieder kalf telt. Factoren als voeding, gezondheid, huisvesting, hygiëne en management bepalen hoe goed een kalf presteren kan. Stuk voor stuk factoren waarop u als veehouder invloed heeft. Dat is mooi, want daarmee bepaalt u dus zelf het succes van de kalveropfok. Wij helpen u hier graag bij.

Hoe werken wij?

Wij brengen u terug naar de basis. We gaan samen met u de situatie van de kalveren inventariseren en adviseren praktijk- en resultaatgericht over onder meer:

Bij een persoonlijk bezoek aan uw veehouderij bekijken wij de huidige situatie en bespreken wij deze met u. U krijgt vervolgens een deskundig advies passend bij uw bedrijf. Dit kunt u direct in praktijk brengen. Voor een optimaal resultaat is continuïteit erg belangrijk. Vervolgafspraken zijn daarom voor ons vanzelfsprekend.

Kalfsupport berekent geen kosten voor het advies en begeleiding met betrekking tot de kalveropfok. De enige voorwaarde die wij stellen is dat u de benodigde producten van ons afneemt.

Wat doen wij nog meer?

  • Kalfsupport is dé leverancier in Nederland van de hoogwaardige Maxilac® melkproducten van Klaremelk. Daarnaast verkopen wij de door ons zelf met zorg samengestelde krachtvoeders die zeer goed samengaan met deze melkproducten.
  • Ook voor probleemoplossende producten (bijvoorbeeld diarreestoppers en vitamines), producten met betrekking tot de huisvesting (zoals iglo’s en kalverboxen) en diverse producten die ondersteuning bieden bij de kalveropfok kunt u bij ons terecht.
  • Wij kalibreren uw kalverdrinkautomaat en stellen deze in op een juist voerschema.
  • Wanneer u nieuwbouw- of verbouwplannen heeft voor de huisvesting van de kalveren geven wij u goede praktijkgerichte adviezen.

Kalfsupport is altijd bezig met vernieuwen en innoveren. Wij bieden daarom workshops en presentaties aan met betrekking tot de verbetering van de kalveropfok. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: biestmanagement, klimaatbeheersing en hygiëne. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kijk ook eens op www.facebook.com/kalfsupport!

Wat wilt u verbeteren aan de kalveropfok binnen uw bedrijf?

© 2021 Kalfsupport b.v. - alle rechten voorbehouden